Story - 15 03 19 David deelt ons zijn ervaring als één van de eerste gebruikers van ROOV

Telefoon en laptop op bureau

Lees dit interview en zie waarom David ROOV gebruikt en wat voor hem de grootste voordelen zijn. 

Foto van David

Waarom heb je ROOV gedownload?

Ik heb al veel apps geprobeerd maar kom steeds tot dezelfde conclusie dat voor al mijn wensen er nooit één volledige tool bestaat.

Ik heb excel geprobeerd en een huishoudboekje, maar steeds zag ik de beperkingen van deze middelen.

Hoelang gebruik je ROOV al?

Ik gebruik ROOV nu 1,5 maand. Wat mij aansprak was dat dit een Belgisch bedrijf is die onmiddellijk op al mijn vragen antwoord kon geven. Uiteraard zal dit waarschijnlijk maar het begin zijn van wat ROOV kan, maar ik ben al zeer tevreden met de eerste basis versie, die voor mij al heel veel zaken eenvoudiger maakt.

Wat zijn voor jou de grootste voordelen van ROOV?

Het grootste voordeel voor mij is dat ik zowel mijn digitaal archief met allerlei huishouddocumenten als het overzicht van mijn inkomsten en uitgaven op 1 plaats bij elkaar terugvind. Ik krijg makkelijk inzichten in al mijn kosten. Ook deze die ik cash betaal (bakker, pintje op café, ..) kunnen heel makkelijk worden toegevoegd. Uiteraard zou het makkelijk zijn mocht er een connectie met mijn bank zijn, maar dit is in aantocht heb ik begrepen.

Hoe kan ROOV verbeteren?

Ik verwacht heel veel van de digital marketplace en de integratie met mijn bank.

Wat is jouw financieel doel voor dit jaar & zou je de geplande nieuwe feature budget alert gebruiken?

Op dit moment ben ik aan het sparen voor een rondreis door Azië einde dit jaar waarbij. Ik wil zeker proberen om maandelijks 250 euro te sparen. Dankzij budget alert zou ik besparen op mijn restaurantbezoeken die de laatste tijd nogal uit de hand lopen 😊. Een limiet hierop zou dus zéker welkom zijn.

Share

Facebook icon Twitter icon Link icon