Story - 09 08 21 Een blik achter de schermen: maak kennis met Pieter-Jan

foto van Pieter-Jan

Leer de mensen achter ROOV beter kennen. Maak vandaag kennis met Pieter-Jan, webdeveloper en systeembeheerder bij ROOV. 
 

Waarom heb je voor ROOV gekozen als bedrijf?

Ik was op zoek naar een jong, dynamisch team, waar ik me als developer verder kon ontwikkelen. Ik heb daarvoor gekozen voor een start-up, waardoor ik op heel wat verschillende vlakken mezelf heb kunnen ontplooien. 

Wat vind je leuk aan de job?

Ik heb de kans gehad om te kunnen meegroeien met het bedrijf.  Zo heb ik op verschillende vlakken enorm veel bijgeleerd op korte tijd. 

Ik vind de verantwoordelijkheid zeer tof, op dit moment ben ik verantwoordelijk voor hoe de webapplicatie van ROOV eruit ziet. 

Wat ik nog een pluspunt vind aan de job is de afwisseling. Geen dag is hetzelfde.

Daarnaast is het een zeer leuke sfeer om te werken. Naast het werken is er ook tijd voor plezier. Denk aan een keer samen frietjes gaan eten of eens padellen, poolen, noem maar op. Tijdens corona was dit wat moeilijker, maar dan deden we een after work achter de pc. 

Wat doe je naast werken bij ROOV?

Ik sport zeer veel: badminton, lopen, fietsen,... Daarnaast kan ik me ook ontspannen met het spelen van board games, of eens gaan dineren. 

Share

Facebook icon Twitter icon Link icon